Nyheder

13-07-2022

Nye forpagtere på Gjerrild Vandrerhjem


GLÆDELIGE NYHEDER FRA DANHOSTEL GJERRILD VANDRERHJEM!
Det er med stor glæde at kunne meddele, at vi har fundet de nye forpagtere til Gjerrild Vandrerhjem, med overtagelse d. 1. september 2022.
Parret hedder Anna Sabro Dolleris og Michael Rahbek Aebeloe, og er bosat på Djursland.

De har i de sidste 5 år gået med en livsdrøm om at skabe et sted med fuld af liv og glæde på Djursland. De har allerede mange ideer til arrangementer, som kan afholdes hele året rundt, og i den ånd som et vandrerhjem er. Det vil I høre meget mere om, når de starter til september.
Anna er 34 år og har 16 års erfaring fra restaurationsbranchen som overtjener og restaurantchef i ind- og udland. Hun elsker at være værtinde og forkæle folk, og går utroligt meget op i madlavning med nye smage og opskrifter, og ikke mindst i bæredygtighed.
Michael er 45 år og har i de sidste 15 arbejdet som underviser på webudvikler-uddannelsen på Viden Djurs, og herfra kender han vandrerhjemmet rigtigt godt fra deres årlige sommerafslutning, som er blevet afholdt på Gjerrild vandrerhjem i mange år. Michael har desuden drevet et eventbureau, og han er en altmuligmand, og elsker at restaurere og renovere gamle ting.
Som sagt kommer I til at høre meget mere om Anna og Michael efter sommeren, og allerede i slutningen af august vil I kunne finde dem gå og pusle lidt rundt på vandrerhjemmet, så kig forbi og hils på dem.
Med dette vil vi også benytte lejligheden til at rette et KÆMPE TAK til Torben og Dorthe for at træde til, og få vandrehjemmet til at fungere i den mellemliggende periode. Ved siden af deres job, har de formået at knokle for vandrerhjemmet, og det fordi det ligger deres hjerte så nært. TAK FOR DET!

Med venlig hilsen
Bestyrelsen for Den Selvejende Institution Djursvold
Anna-Grethe Nielsen, Jesper Nyholm Rasmussen, Helle Ringberg, Carsten Hering Nielsen og Suzanna Theut Stehr-Nielsen

 

 

 

 
_________________________________

Gjerrild og Omegns Borgerforening
Formand: Philip Theut Stehr-Nielsen • Tlf. 40 17 09 54 • Mail: borgerforeningen.gjerrild@gmail.com
Webmaster: Niels Krogh Andersen • Tlf. 23 24 74 80 • Mail: krogha@gjerrild.net 

 

© Copyright 2014-2024 

Webdesign: Primahost