Gode spisesteder og overnatningsmuligheder

Der er meget at komme efter i Gjerrild. Ud over de fantastiske omgivelser, er vi også så heldige at have nogle af Danmarks bedste steder for vores gæster at overnatte og for os alle sammen at gå ud for at spise og feste.

Gjerrild Kro er i brancheforeningen Small Danish Hotels blevet udnævnt til Danmarks bedste minihotel, samtidigt har Vandrerhjemmet tidligere fået Danhostels værtsskabspris for det gode værtsskab Torben og Dorthe tilbød. I dag hedder vandrerhjemmet Gjerrild Gæstehus og drives af Miranda og Søren Rossau Sørensen. Det er fantastisk at vores lille by rummer to så gode spise- og overnatningssteder. Det skal vi sørge for kommer ud i verden, så vi kan vise vores by og omgivelser frem til endnu flere gæster og turister. Vi har bestemt noget at prale af og tilbyde vores besøgende.

Jo, der er bestemt mange rigtig gode ting i Gjerrild, samtidig med de mange aktiviteter der også tilbydes året rundt fra byens mange foreninger og fælles initiativer.

Vi skal heller ikke glemme restauranten på Sostrup Slot og de mange spændende arrangementer på slottet, Ferielejlighederne i Det gl. Mejeri og DCU Camping på Gjerrild Nordstrand.

Gjerrild er en lille by, men med tilbud og muligheder man kun finder i meget større byer. Vi skal bestemt være stolte af at bo i Gjerrild.

 


Sostrup Slot

Hjemmeside >>>


Gjerrild Kro

Hjemmeside >>>Gjerrild Vandrerhjem

Hjemmeside >>>

 


Det Gamle Mejeri

Hjemmeside >>>

 

DCU Camping
Gjerrild Nordstrand

Hjemmeside >>>

 


Café Kajkanten

Bønnerup Havn

Hjemmeside >>>


Gratis app til mobiltelefonen

Gå på fortælleopdagelse i Gjerrild.
Download appen og få en anderledes "byvandring" i en af de tre landsbyer.

 
 
 

 

  

 

 
_________________________________

Gjerrild og Omegns Borgerforening
Formand: Philip Theut Stehr-Nielsen • Tlf. 40 17 09 54 • Mail: borgerforeningen.gjerrild@gmail.com
Webmaster: Niels Krogh Andersen • Tlf. 23 24 74 80 • Mail: krogha@gjerrild.net 

 

© Copyright 2014-2024 

Webdesign: Primahost