Nyheder

15-09-2022

Dialogkaffe i Husmoderforeningen d.14.09.2022


Kære alle
Så fik vi sparket DIALOGKAFFE godt i gang i går aftes.
Formand Lisbeth M bød hjertelig velkommen til de 23 fremmødte.
Der var Flag på bordet, og hjemmebag / kaffe – the.
Lisbeth Nielsen fortalte om hendes meget spændende tid i Indien, hvor hun arbejdede for Den dansk-Tibetanske forening ” Tibet Charity” i 4 måneder i 2010. Lisbeth havde under foredraget et diasshow kørende med mange billeder fra tiden i Indien.
Lisbeth fortalte dybt fra hjertet om de mange helt fantastiske oplevelser, men også om den helt enorme fattigdom, som præger deres liv.
Lisbeths opgave var grundlæggende at undervise sygeplejersker i kvindesygdomme.
Dalai lama gjorde / gør et stort stykke arbejde. I 2010 sagde man at Dalai Lamas efterfølger var Karmapa, men pt er det uvist hvem og hvornår den næste vælges.
Infrastrukturen var / er et kapitel for sig – om der var vand el strøm var ikke en sikkerhed, og som en følge af det – var der en høj bakterie risiko.
Lisbeth fortalte at køerne gik rundt på vejene, og der var plastic byer, om det politiske, om frivilligt arbejde, om munkenes og nonnernes bidrag med bla at hjælpe børnene over Himalaya. Om pantere, aber, om Onde Ånders betydning og meget mere.

Da Lisbeths tid i Indien var slut gav hun home-nurserne, som hun havde undervist et USB stik, så de kunne have det som vidensbank.
Efterfølgende var der god spørgelyst, og Lisbeth svarede åbenhjertigt på alt. Derefter blev der snakket lystigt ved kaffebordene.
Bestyrelsen er meget taknemmelig og glad for den positive modtagelse som det nye tiltag fik .
Stor tak til alle fremmødte
PBV / Vibbe Vogel


 

 

 
_________________________________

Gjerrild og Omegns Borgerforening
Formand: Philip Theut Stehr-Nielsen • Tlf. 40 17 09 54 • Mail: borgerforeningen.gjerrild@gmail.com
Webmaster: Niels Krogh Andersen • Tlf. 23 24 74 80 • Mail: krogha@gjerrild.net 

 

© Copyright 2014-2024 

Webdesign: Primahost