Nyheder

03-01-2018

Nyt fra købmanden i Gjerrild


Kære kunder

Jeg har gennem længere tid meget nøje overvejet min fremtid og er kommet til den konklusion, at det rigtige for mig vil være at stoppe som købmand i Gjerrild, den 30. juni i år.

Jeg havde en helt klar mission med at springe til i 2015, da det viste sig at vi (Købmandsgruppen) ikke kunne finde en ny købmand til butikken nemlig at vise, at der er et godt grundlag for at have en købmandsbutik i Gjerrild. Jeg og mit personale har nu vist, at det er der, (Vi har hævet omsætningen med mere end 1,7 millioner og har haft 76.485 ekspeditioner i 2017, hvilket er 21.000 flere end i 2015) og derfor er det for mig tid til at lade stafetten gå videre til en anden.
Tidspunktet er valgt ud fra den tanke, at det er meget nemmere for en ny købmand at overtage butikken lige før den travleste tids begyndelse.

Jeg håber meget, at I har forståelse for min beslutning og fortsat vil handle hos os, og støtte en ny købmand og Gjerrild lige så godt, som I har støttet mig.

Jeg og personalet takker alle kunder, og frivillige, der har støttet os og hjulpet os i vores bestræbelser på at holde liv i købmandsbutikken i Gjerrild.

Venlig hilsen
Bit

P.S. Kunne du tænke dig at være købmand i Gjerrild eller kender du én, som kunne tænke sig det, så sig det til mig eller en anden fra bestyrelsen.

 

 

 
_________________________________

Gjerrild og Omegns Borgerforening
Formand: Philip Theut Stehr-Nielsen • Tlf. 40 17 09 54 • Mail: borgerforeningen.gjerrild@gmail.com
Webmaster: Niels Krogh Andersen • Tlf. 23 24 74 80 • Mail: krogha@gjerrild.net 

 

© Copyright 2014-2024 

Webdesign: Primahost