Nyheder

16-05-2018

Info fra købmandsgruppen vedr. ny købmand


Bestyrelsen har i 4½ måned forsøgt, uden held, at finde en ny selvstændig købmand til købmandsbutikken der kunne overtage efter Bit. Forhandlingerne med interesserede strandede hver gang på manglende finansiering.

Vi har derfor erkendt, at skal købmanden i Gjerrild bestå, så bliver Købmandsgruppen og dermed byen nødt til at finde den fornødne finansiering. Det er lykedes os, at finde en ung købmand med familie der gerne vil prøve kræfter med butikken, men det bliver i starten som ansat. På sigt er det hensigten at den nye købmand fortsætter som selvstændig.

Vi skal finde midler i størrelsesordenen 300 t.kr. til anskaffelse af varelager m.m. Vi forventer at dette kan fremskaffes ved bankfinansiering, yderligere salg af andelsbeviser, crowd funding, lån fra andelshavere og andre og eventuel ny aftale med hovedleverandøren til butikken, Dagrofa m.m.

Det er bestyrelsens opfattelse at vi er sat i verden for at sikre at der en købmand i Gjerrild, men vi vil meget gerne have jeres opbakning til at Købmandsgruppen påtager sig en delvis driftsrisiko med hvad deraf følger. Vi indkalder derfor til stormøde TIRSDAG DEN 22 MAJ KL. 19 PÅ VANDREHJEMMET, hvor vi vil fremlægge vores planer og måske modtage nogle gode ideer og forslag. Vi har også indbudt forskellige foreninger og virksomheder m.m. og vi håber også på at mange personer udenfor Købmandsgruppen ligeledes vil møde op.

Det er klart at vi løbende holder jer underrettet i den nærmeste fremtid,


Mange hilsner

Bestyrelsen
_________________________________

Gjerrild og Omegns Borgerforening
Formand: Philip Theut Stehr-Nielsen • Tlf. 40 17 09 54 • Mail: borgerforeningen.gjerrild@gmail.com
Webmaster: Niels Krogh Andersen • Tlf. 23 24 74 80 • Mail: krogha@gjerrild.net 

 

© Copyright 2014-2024 

Webdesign: Primahost