Nyheder

09-06-2019

Tak fra Gjerrild er en åben by


Efter, en herlig lørdag med Åben By og Bytorvs-Jubilæumsfest, vil vi gerne sige tak for ca. 500 frivillige sjove arbejdstimer - hvor er det dog imponerende hvordan Gjerrild kan rykke, hygge og skabe i fællesskab.
Tak til Søren Egge Rasmussen for åbningstalen - og velkommen til vores By.
Tak for dejlig musik fra fantastiske solister og band og en hårdt arbejdende musikdirektør der fik det hele til at klappe.
Tak for dejlig mad og fantastiske kager til Kirstines Køkken og til Gjerrilds Husmoderforening.
Tak til Ulla Lassen, Lisbeth Møller og Poul med bussen, for en spændende, sjov og lærerig bustur i Gjerrild og omegn.
Tak til stadeholderne for informationer om Gjerrild; Nybolig med salgsemner og konkurrence; Info om Gjerrild Bønnerup Idrætsforening GBIF og Gjerrild Bønnerup Friskole; smukke tegninger, flotte farverige tørklæder; æggevarmer, tehætter og tøj i det fineste filtede uld.
Tak for sponsorpræmier til: Nybolig Jeppesen & Sørensen Grenaa, Sostrup Slot, Danhostel Gjerrild Vandrerhjem, Købmanden i Gjerrild - Let Køb, Holt Frisør, Food Freaks, Hopla Klubben fra Gjerrild, Djurslands Bank, Danske Andelskassers Bank A/S, Efterskolen Helle og Norddjurs kommune flexmidler by- og landdistriktspulje.
Tak også til murer Karsten Gregersen og arkitekt Per Høgh for at ville støtte en evt. annonce - desværre var opbakningen her til ikke helt stor nok.
Tak til alle jer der kiggede forbi, blev hængende på trods af vind og vejr. Fik løbet stjerneløb eller gættet, danset, hygget og sunget med.
I var alle sammen med til, at vi igen fik en dejlig fest midt i vores dejlige landsby.
Tror ikke vi fik solgt nogle huse i år, desværre! Skulle du selv have lyst til at vide mere eller kender du en der gerne vil tjekke Gjerrild ud, er vi altid klar til en helt særlig guidet tur, tilpasset dine behov. Mange hilsner fra Åben By udvalget i landsbyen med nyfødte, børn, unge, arbejdsomme, lidt ældre, dem der har været ung, nogen der er kloge, og nogen der nogen dage føle sig ældre eller næsten gamle, især her dagen derpå - men vi nyder alle at lave aktiviteter, på tværs af alder og erhverv. Du er også velkommen! Om ikke andet så til Jubilæums-bytorvsfest pinselørdag 2020. Eller næste næste weekend til Gjerrild Kram, Rock og Jazz. Der er vist også en enkelt ledig frivillig vagt, hvis du har lyst til at være en del af vores fællesskab. https://www.facebook.com/gjerrildfestival/

 

 

 
_________________________________

Gjerrild og Omegns Borgerforening
Formand: Philip Theut Stehr-Nielsen • Tlf. 40 17 09 54 • Mail: borgerforeningen.gjerrild@gmail.com
Webmaster: Niels Krogh Andersen • Tlf. 23 24 74 80 • Mail: krogha@gjerrild.net 

 

© Copyright 2014-2024 

Webdesign: Primahost