Nyheder

24-08-2019

"Dragefuglens slot" - på Sostrup


Djurslands Folkehøjskole:

Vi har brug for din hjælp!

Vi vil rigtig gerne opsætte forestillingen Dragefuglens Slot i maj 2020 og derfor beder vi nu jer – trofaste følgere, støtter og fantastiske mennesker i vores netværk – om en hjælpende hånd i form af en donation.

Støt os på mobilepay 76470 eller direkte til vores donations konto 9004 0003633918

Dragefuglens Slot er den tredje og sidste forestilling i en fantasy-trilogi der udspilles på Djursland. Myten om Stenene (2016) foregik på Porskær stenhus og Tågen i Bakkerne (2018) i dødishullet Tremosegaard. Dragefuglens slot kommer til at foregå med Sostrup slot som den stemningsfulde baggrund – forhåbentlig i maj 2020.

Alle forestillingerne er skabt i samarbejde mellem udviklingshæmmede elever på Djurslands Folkehøjskole, lokale kor, amatørskuespillere og professionelle – mere end 100 frivillige deltog i hver forestilling!

Mødet mellem mennesker – med og uden udviklingshæmning – gav store oplevelser, venskaber og nye indsigter. Vi tror på, at teater ikke kun gør en forskel for de heldige der står på eller bag scenen, men også for dem der kommer og ser forestillingerne og oplever hvordan kunst og inklusion smelter sammen.

Sådan en forestilling er desværre ikke gratis at stable på benene. Vi er nu over halvvejs med indsamlingen af de 405.000 kr. der skal til for at virkeliggøre drømmen om den tredje store egnsteater- forestilling på Djursland. Vi venter stadig på svar fra flere fonde, men har allerede modtaget støtte fra:

• Nordeafonden
• DATS
• Syddjurs Kommune
• Norddjurs Kommune
• Lizzi og Mogens Staal Fonden
• LEV
• Konsul George Jorck og hustru Emma Jorck's Fond

Du kan på facebooksiden Dragefuglens Slot følge med i indsamlingen, høre fortællinger fra forestillingen og se hvor langt vi er kommet i forberedelserne til endnu en fantastisk Vikinge-Fantasy-Musical i Djurslands smukke natur.

Din donation vil hjælpe produktionen, men vigtigst af alt vil den give vores udviklingshæmmede højskoleelever mulighed for at få en fantastisk oplevelse, når vi laver teater i fællesskab og på lige fod med amatørskuespillere og professionelle. Størrelsen af beløbet er mindre vigtig – alt er med til at gøre en forskel og bliver modtaget med stor taknemmelighed, men vi vil alligevel gerne prøve at belønne din donation, med de midler vi har:

Ved donationer fra 20 kr. og op til 500 kr.
Vi skylder dig en stor tak – og vil gerne forære dig en forestillingsplakat. Plakaten kan hentes i dit navn ved indgangen til Sostrup Slot efter endt forestilling.

Ved donationer på 500 kr. og derover:
Vi inviterer dig og en ledsager til at overvære forestillingen og sender billetterne til dig på mail.

Ved donationer på 5.000 kr. og derover:
Vi vil så gerne beholde dig og din ledsager lidt længere. Så derfor vil vi forære jer en overnatning i et dobbeltværelse på Sostrup Slot incl. morgenmad, i forbindelse med overværelse af én af vores forestillinger i perioden 27. – 31. maj 2020.

Ved donationer på 10.000 kr. og derover:
Jeres Firma er hjertestartere for kulturen og inklusionen! Vi vil prale med jer på Facebook og i vores PR-materiale, og vil samtidig kvittere med op til 10 VIP billetter på forreste række incl. et glas vin til de 10 medarbejdere fra jeres firma, der har lyst til at se hvad det er i har pustet liv i.

Djurslands Folkehøjskole (CVR 26581370) der står bag arrangementet, er godkendt til at modtage donationer som almennyttig forening jvfr. Ligningslovens §8A. Bidrag med modydelser som ovenstående er ikke fradragsberettigede. Hvis du ønsker at udnytte fradragsretten skal du oplyse CPR/CVR og modtager så ingen belønninger.

 

 

 
_________________________________

Gjerrild og Omegns Borgerforening
Formand: Philip Theut Stehr-Nielsen • Tlf. 40 17 09 54 • Mail: borgerforeningen.gjerrild@gmail.com
Webmaster: Niels Krogh Andersen • Tlf. 23 24 74 80 • Mail: krogha@gjerrild.net 

 

© Copyright 2014-2024 

Webdesign: Primahost