Nyheder

17-10-2015

Referat fra internet-/mobiltelefonimøde på DCU Camping Gjerrild Nordstrand - d. 9. okt. 2015Vedhæftet referat fra mødet den 9. oktober udarbejdet af referenten:
Steen Lassen, formand for Visit Djursland suppleret med notater fra Erik Svendsen, Birgit Efsen.

Re. referatet : Bemærk venligst Eva Holm Iversens udmelding om, at hvis det kan blive tale om en flytning af mastetilladelsen ved Fjeldholmlejren til campingpladsen skal sagen i høring igen.

Da Primanet er aktiveret kan vi oplyse:
at TDC nu har fået minimum-antallet på 40 tilkendegivelser, og at TDC dermed kan gå i gang med at undersøge muligheden for at etablere den i referatet omtalte server i området.
Tilsvarende er Teracom igang med at undersøge, hvorvidt en mast ved Fjeldholm lejren alternativt ved campingpladsen opfylder betingelserne for at området får en væsentlig bedre internet- og mobiltelefonidækning.
Mødet har således sat 2 konkrete initiativer i gang fra henholdsvis Teracom og TDC - 2 væsentlige firmaer, som deltog på vort møde og som har muligheder for at løse vore problemer.

At kommunen deltog med borgmester, økonomidirektør og chef fra den tekniske side viser også, at kommunen finder en løsning væsenligt og at kommunen vil samarbejde herom. Der var god konstruktiv kontakt mellem kommune og Teracom i pauserne.

Teracom er efter vor mening den væsentligste partner i en kommende løsning, idet de ud over internet og mobiltelefoni også laver store opgaver for DR og TV2. Teracom har etableret kontakt til kommunens økonomidirektør, som deltog på mødet, med henblik på at finde et konstruktivt samspil - måske også et økonomisk samspil på mastesiden.

Alt dette vil vi naturligvis informere om, når der er væsentlige og forhåbentligt gode nyheder.


Venlig hilsen
p.v.a. Arbejdsgruppen

Peter toft og Preben Larsen

Læs referat fra mødet - klik her >>>

 

 

 

 

 

 
_________________________________

Gjerrild og Omegns Borgerforening
Formand: Philip Theut Stehr-Nielsen • Tlf. 40 17 09 54 • Mail: borgerforeningen.gjerrild@gmail.com
Webmaster: Niels Krogh Andersen • Tlf. 23 24 74 80 • Mail: krogha@gjerrild.net 

 

© Copyright 2014-2024 

Webdesign: Primahost