Nyheder

28-11-2015

Det er ganske vist. Et par ord fra Danhostel Gjerrild - det som nogle kender under navnet Djursvold.


"Er der noget om, I har fået en pris eller sådan noget?", spurgte Jens Peter os om forleden i telefonen. Rygterne var nået helt til København. Det var nemlig der JP sad og redigerede det kommende Bøgeblad og skulle finde ud af hvad der sker herovre i den rolige del af landet. Så i stedet for han skriver om noget han ikke har forstand på, kan det vel lige så godt komme fra vores egen mund:

(Inden det kommer i Bøgebladet har nyheden sikkert spredt sig via Facebook, Grenaa Bladet, Jyllandsposten, Godmorgen Danmark og CNN World News)

Danhostel Gjerrild er vinder af Danhostels Værtskabspris 2015. Det er vi faktisk lidt stolte af. Kort fortalt er der en afstemning internt i Danhostel blandt de 5 nominerede værter/værtspar der har de bedste gæsteratings inden for de parametre vi som værter selv har indflydelse på, f.eks. forplejning, rengøring og personale. Taget i betragtning at vandrerhjemmet har passeret de 40 år og det en del steder ikke kan skjules, så er det nøgtern set ikke så ringe - sagt på godt jysk. Nu behøver alderen på vandrerhjemmet selvfølgelig ikke at betyde noget. Det gør vedligeholdelsesstandarden derimod. Da vi overtog stedet for 13 år siden var det ikke just vedligeholdt til UG. Vi har i alle årene arbejdet på at gøre det lidt bedre år for år. Med støtte fra bl.a. LAG og arbejdsivrige stamgæster, synes vi der nu er et vandrerhjem, der er i væsentlig bedre stand end da vi overtog det. Men der er stadig plads til forbedringer.

Nu står vi så med Danhostels Værtskabspris 2015 - næsten som kronen på værket. Det er en lidt mærkelig fornemmelse taget i betragtning, at vi for et par måneder siden satte os på terassen med en kop kaffe og kiggede hinanden dybt i øjnene. Skal vi stoppe mens legen er god? Sommeren er altid hårdt arbejde, for lidt søvn, smittende glade gæster, positiv energi og god indtjening. Da vi startede i 2002 var vi "kun" 35 og 41 år. Og fyldt med en uudtømmelig energi. Helt uudtømmelig er den nu ikke. Vi kan mærke at de 13 år tærer på kræfterne. Hvis vi skal prøve noget andet her i livet, så er det nu. Derfor: Vi stopper mens legen er god. Vi synes tiden er inde til der kommer nye kræfter til. Som sagt er der stadig plads til forbedringer, og hvis vandrerhjemmet skal bestå bør der ligges lige så meget energi i det som vi har gjort indtil nu. Og da vi ikke kan holde det nuværende energiniveau er tiden inde til et værtsskifte. Og til alle jer der tænker, at I nu ikke når at smage Dorthe's krydrede tomatsuppe, himmelske ostebrød, ubeskrivelige pasta bolognese eller smagsfulde sommerbuffeter. Der er håb forude. Vi tager hele 2016 med. Og vi skal nok give en kop kaffe eller det der er værre, inden vi forlader matriklen. Vi regner for øvrigt med at blive boende på Hestehavevej 10. Det er ganske vist.

Torben og Dorthe - snart potentielt arbejdsløse
_________________________________

Gjerrild og Omegns Borgerforening
Formand: Philip Theut Stehr-Nielsen • Tlf. 40 17 09 54 • Mail: borgerforeningen.gjerrild@gmail.com
Webmaster: Niels Krogh Andersen • Tlf. 23 24 74 80 • Mail: krogha@gjerrild.net 

 

© Copyright 2014-2024 

Webdesign: Primahost